Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 472 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Roston sült ürügerinc fokhagymás vajjal

Hozzávalók

8 szelet kisujjnyi vastag ürü- vagy báránygerinc (egyenként 12 dkg)
1 ev?kanál grill f?szerkeverék
2-3 ev?kanál olaj
10 dkg vaj
1 csapott mokkáskanál só
fél csokor petrezselyem
3-4 gerezd fokhagyma

      A hússzeleteket a f?szerkeverékkel bedörzsöljük, az olajjal megkenjük, és egymásra fektetve alufóliába csomagoljuk. H?t?szekrényben 2-3 napig érleljük, majd rostélyra fektetjük, és parázs fölött megsütjük. 12-15 perc alatt is megsüthetjük. Közben a vajat simára dolgozzuk, megsózzuk (fokhagymás só még jobb hozzá), a fölaprított petrezselyemmel meg a présen áttört fokhagymával f?szerezzük (de más f?szerezés? vajjal is készíthetjük). Alufóliában henger alakúra formáljuk, és a h?t?szekrényben dermedni hagyjuk. Végül a fóliából kibontjuk, karikákra vágjuk, és a frissen sült hússzeletekre rakunk bel?le egyet-egyet. Friss salátákkal kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc + a hús érlelése.
Egy adag: 556 kcal / 2325 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY