Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 615 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hideg kapros újburgonyaleves

Hozzávalók

40 dkg apró szem? újburgonya

diónyi vaj
2 kiskanál liszt
1 csokor kapor
1 dl tejföl
ecet

      Az újburgonyát megtisztítjuk, a nagyobb szemeket kettévágjuk és 1,2 liter sós vízben puhára f?zzük. A vajból és a lisztb?l világos rántást készítünk, az apróra vágott kapor felét hozzáadjuk, végül a levest bes?rítjük vele. A tejfölt hozzáadjuk, és annyi ecetet csöpögtetünk bele, hogy kellemesen savanykás legyen. Még egyszer felforraljuk, majd jól beh?tjük. Üdít? nyári leves. Díszítésül a maradék kaprot a tetejére szórjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 173 kcal / 725 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY