Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 337 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Céklás vagdalt

Hozzávalók

(12 közepeshez)
1 közepes burgonya
40 dkg darált sertéshús
2 tojás
1 csapott kiskanál só
késhegynyi ?rölt bors
15 dkg céklasaláta lé nélkül
1 kisebb vöröshagyma
1 dl tejföl
2 ev?kanál kapribogyó
a sütéshez:
3-4 ev?kanál olaj

      A burgonyát héjában megf?zzük, kissé h?lni hagyjuk, meghámozzuk, majd áttörjük. A darált hússal meg a tojásokkal összedolgozzuk, megsózzuk, megborsozzuk. A jól lecsöpögtetett céklát apró kockákra, a megtisztított hagymát finomra vágjuk. A tejföllel és a kapribogyóval a vagdalt masszájába keverjük. Egy talkedli-, más néven tükörtojássüt?t olajjal kikenünk, és a mélyedéseit 1-1 jó ev?kanálnyi masszával megtöltjük. Közepes lángon, oldalanként kb. 3 perc alatt pirosra sütjük, de süthetjük a hagyományos módon, serpeny?ben is.


Elkészítési id?: 1 óra 10 perc.
Egy adag: 423 kcal / 1769 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY