Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1348 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Zebrakeksz

Hozzávalók

(25 darabhoz)
3 dl tej
4 ev?kanál porcukor
1 csomag (4 dkg) f?zni való csokoládéíz? pudingpor
1 ev?kanál kakaópor
12,5 dkg margarin
1 nagy csomag (25 dkg) Albert keksz
4-5 ev?kanál kókuszreszelék

      2 deci tejet kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot és fölforraljuk. A pudingport meg a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig - kb. 3-4 percig - f?zzük, amíg s?r? pudingot nem kapunk. Ezután levesszük a t?zr?l, a margarint belekeverjük és hagyjuk langyosra h?lni. Egy tálcára kb. 40 centi hosszú alufólia-darabot fektetünk. A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel, és egymáshoz tapasztjuk ?ket, hogy rudat alkossanak. A maradék krémmel szépen körbekenjük, kókuszreszelékkel behintjük (a rudat belehengergetjük), majd az alufólia közepére fektetjük, és szorosan beletekerjük. H?t?szekrénybe tesszük és 1 napig pihenni hagyjuk. Kicsomagolás után, éles késsel, ferdén, 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Ne féljünk, nem fog szétesni, a krém összefogja.


Elkészítési id?: 1 óra + pihentetés.
Egy adag: 106 kcal / 443 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY