Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1465 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Törökparadicsom saláta

Hozzávalók

      A törökparadicsomot héjastól félcentis szeletekre szeljük, enyhén besózzuk, majd ha ?kiverte? a víz, ruhával felitatjuk. Forró serpeny?ben (melyet el?z?leg olajjal megecseteltünk) mindkét oldalán megsütjük. Rengeteg préselt fokhagymával, apróra vágott sima level? petrezselyemmel, sóval, ?rölt borssal, reszelt sajttal meghintjük, és hidegen préselt salátaolajjal meglocsoljuk. Porcelántálba rétegesen lerakjuk. Könny? fehér kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.

Italajánlat: rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY