Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1463 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Tojás vitaminsalátában

Hozzávalók

1-1 fej zöld- és lilalevel? saláta
4 lilahagyma (20 dkg), só
15-15 dkg konzerv zöldborsó, kukorica és fehérbab
20 dkg konzerv tonhal
4 f?tt tojás
3 kiskanál vörösborecet
?rölt bors
9 kiskanál salátaolaj

      A kétféle salátát leveleire bontva megmossuk, megszikkasztjuk és a felét másnapra máshoz eltesszük. A lilahagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, majd 10 percre enyhén sós jéghideg vízbe áztatjuk, utána lesz?rjük. A borsót, a kukoricát és a babot lecsöpögtetjük, ahogyan a tonhalat is. A f?tt tojásokat meghámozzuk. A salátát, a jól lecsöpögtetett lilahagymát és a konzervzöldségeket egy tálban óvatosan összekeverjük. Az ecetben a sót meg a borsot kiskanállal jól elkeverjük, apránként az olajat hozzáadjuk, majd a tálba készített hozzávalókkal óvatosan összeforgatjuk. A darabokra tördelt tonhal is belekerül, végül ráültetjük a f?tt tojásokat.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 378 kcal / 1580 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY