Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1082 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Füstölt sajtos pogácsa

Hozzávalók

2,5 dl tej
8 dkg margarin

16 dkg finomliszt
3 egész tojás
12 dkg reszelt füstölt sajt
a tepsi kikenéséhez:
zsír

      A tejet a margarinnal és a sóval felforralom. A t?zr?l lehúzom, beleöntöm a lisztet, és addig keverem, amíg a tészta hólyagos nem lesz. Közben egyenként beledolgozom a tojásokat. Ekkor félreteszem, hogy kih?ljön. Közben a sajtot megreszelem, amit csak akkor keverek a masszához, amikor az teljesen kih?lt. Végül a sajtos masszából vizes kézzel apró gombócokat formálok, kizsírozott tepsibe egymás mellé rakom - nem túl szorosan -, és el?melegített süt?ben 30-35 percig sütöm.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY