Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 718 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Boros nyúlcomb

Hozzávalók

4 dkg füstölt szalonna
2 ev?kanál olaj
1 vöröshagyma
kb. 1,5 kg nyúlcomb
só, ?rölt bors
reszelt szerecsendió
origánó
menta
bazsalikom
2 dl félédes vörösbor

      A szalonnát kis kockákra vágjuk és az olajban kevergetve kiolvasztjuk. Közben a hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, az el?z?ekhez adjuk, és üvegesre pirítjuk, utána belekerülnek a nyúlcombok, amit körös-körül fehéredésig sütünk. Megf?szerezzük, a bort ráöntjük, végül lefödve, kis lángon kb. 40 perc alatt megpuhítjuk. Vörösborban párolt vegyes zöldség illik hozzá.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 610 kcal / 2550 kJ.
Italajánlat: ugyanaz a vörösbor, amit az étel készítésénél használtunk.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY