Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 805 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Pórés rizstál

Hozzávalók

1 dundi póréhagyma vagy 2-3 csomó újhagyma
30 dkg lecsókolbász
4-5 ev?kanál olaj
30 dkg rizs

      A pórét megtisztítjuk, hosszában félbehasítjuk, majd haragos zöldjével együtt vékonyan fölszeleteljük. A kolbászt fél kisujjnyi hasábokra vágjuk és a hagymával együtt, az olajon 3-4 percig pirítjuk. Ekkor beleszórjuk az átválogatott, megmosott rizst, majd további 2-3 percig melegítjük. Végül kb. 6 deci vízzel fölöntjük, megsózzuk, nagy lángon fölforraljuk, majd lefödve, kis lángon puhára pároljuk.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 585 kcal / 2446 kJ.
Italajánlat: száraz asztali vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY