Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 310 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Szezámmagos csirkemell

Hozzávalók

4 fél leb?rözött, kicsontozott csirkemell
a pácoláshoz:
2 tojás
2 ev?kanál szójamártás
1 ev?kanál étkezési kukoricakeményít?
12 dkg szezámmag
a sütéshez:
kb. 0,5 dl olaj

      A csirkemell darabokat 2-3 kisebb szeletre vágjuk, és enyhén kiverjük. A tojásokat egy tálban felverjük, és a szójamártást meg a keményít?t simára keverjük benne. A hússzeleteket ebben a pácban megforgatjuk, és legalább fél órán át érleljük. Ezután lecsöpögtetjük, és a szezámmagban meghempergetjük. Az olajon mindkét oldalukat aranysárgára sütjük. A szeleteket papírszalvétára szedjük, ami a felesleges zsiradékot felitatja. Fejes salátával és rizibizivel kínáljuk.


Elkészítési id?: 20 perc + pihentetés.
Egy adag: 406 kcal / 1696 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY