Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 234 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Gyöngytyúk kókuszburokban

Hozzávalók

2 gyöngytyúkmell (lehet csirkemell is)

5 dkg liszt
2 tojás
4-4 dkg zsemlemorzsa és kókuszreszelék
a sütéshez:
olaj

      A melleket kicsontozzuk és leb?rözzük. Az így kapott négy filét lapjában bevágva kihajtjuk - így nagyobb szeleteket kapunk, ami hamarabb megsül -, majd kissé kiverjük, és enyhén megsózzuk. Utána lisztbe, felvert tojásba meg a morzsával összekevert kókuszreszelékbe forgatjuk. Serpeny?be ujjnyi olajat töltünk, megforrósítjuk, és a bundázott húst oldalanként 2-3 percig sütjük benne. Végül az olajból kiemelve szalvétára szedjük és lecsöpögtetjük. Burgonyapürével tálaljuk, de különféle párolt gyümölcsök is illenek hozzá.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 377 kcal / 1576 kJ.
Italajánlat: félszáraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY