Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 533 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tóni töltött gombakalapja

Hozzávalók

8 szép csiperkegomba kalapja

5 ev?kanál tejszín
3 ev?kanál zsemlemorzsa
20 dkg darált, f?tt füstölt hús
2 újhagyma
fél csokor petrezselyem
fél mokkáskanál ?rölt bors
3 dkg vaj

      A megtisztított gombakalapokat enyhén sós, forrásban lév? vízben 2 percig f?zzük, majd lecsöpögtetve h?lni hagyjuk. A tejszínt a zsemlemorzsára öntjük, elkeverjük, majd a darált hússal, a fölaprított újhagymával és petrezselyemmel meg a borssal összedolgozzuk. (Só nem kell hozzá, mert a füstölt hús sós.) A gombafejeket üregükkel felfelé kivajazott t?zálló tálba rakjuk - 1-1 szelet kenyér is kerülhet alájuk - és a húsos masszával púpozva megtöltjük. El?melegített süt?ben, nagy lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) 15 percig sütjük.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 395 kcal / 1652 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY