Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 33 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Gombás melegszendvics

Hozzávalók

8 szép gombafej (tölthet? fajta)
10 dkg f?szervaj (készen, különféle ízesítésben kapható)
8 szelet szendvicskenyér
4-5 paradicsom
só, ?rölt bors
25 dkg sajt
1 kis csokor petrezselyem

      A gombát megmossuk, lecsöpögtetjük, papírtörülköz?vel leszárogatjuk. A f?szervajból 8, egyenként kb. 0,5 centi vastag karikát vágunk, a gombafejek üregébe fektetjük. A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd a maradék f?szervajjal megkenjük. A paradicsomokat megmossuk, kicsumázva fölszeleteljük, a kenyerekre rakjuk, és enyhén megsózzuk, megborsozzuk. Töltött oldalával lefelé mindegyikre egy-egy gombafejet borítunk, és forró süt?ben (220 °C; légkeveréses süt?ben 195 °C) mintegy 8 percig sütjük. Végül fölszeletelt sajtot teszünk rá, a süt?be visszatolva még 5 percig sütjük. Tálaláskor a fölaprított petrezselyemmel megszórjuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 588 kcal / 2461 kJ.
Italajánlat: ásványvíz vagy világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY