Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 39 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hurkás szendvics

Hozzávalók

2 ev?kanál borecet
só, ?rölt bors
4 ev?kanál olaj
4 vékony szelet barna kenyér (legjobb hozzá a bajor barna)
7-8 dkg vaj vagy margarin
15 dkg véres hurka
1 vöröshagyma vagy metél?hagyma
1 alma

      Az ecetet enyhén megsózzuk, megborsozzuk, az olajjal simára keverjük. A hurka és a hagyma héját lehúzzuk, az almát meghámozzuk. Mindezt apróra vágjuk, és az el?z?ekbe keverjük. A kenyérszeleteket elfelezzük, mindegyiket vajjal megkenjük. Az ízes vagdalékot egyenletesen ráhalmozzuk, és durvára aprított metél?hagymával megszórjuk. Azonnal tálaljuk, nehogy az alma megbarnuljon, noha az ecet egy kissé lelassítja ezt a folyamatot.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 413 kcal / 1727 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY