Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 108 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Sonkás sajttekercs

Hozzávalók

(kb. 30 szelethez)
8 háromszöglet?, ömlesztett kolbászos sajt
5 dkg vaj
1 kiskanál csíp?s paprikakrém
1 gerezd fokhagyma
20 dkg juhtúró
1 ev?kanál tejföl
1 csokor metél?hagyma
5 dkg gyulai kolbász vagy sonka
8 szelet gépsonka
8 nagy, vékony szelet trappista sajt

      A kolbászos sajtot a vajjal, a paprikakrémmel meg a zúzott fokhagymával összedolgozzuk. A juhtúrót áttörjük és a tejföllel, a finomra aprított metél?hagymával meg az apróra vágott gyulai kolbásszal elkeverjük. Egy asztalra kiterítünk egy nagy lap alufóliát. Felénk es? oldalát a sonkaszeletekkel végigrakjuk, majd ugyanilyen szélességben a sajtszeleteket a sonka mögé terítjük. Utóbbira a kolbászos sajtkrémet, a sajtra pedig a juhtúrós keveréket simítjuk rá egyenletesen. Szorosan feltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére kerül. Jól becsomagolva, h?t?szekrényben hagyjuk megdermedni. Végül - miután a fóliából kibontottuk - forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük. Akár 2-3 nappal a felhasználás el?tt is elkészíthet?.


Elkészítési id?: 30 perc + dermesztés.
Egy adag: 172 kcal / 720 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY