Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1567 1 2 ... 1633  Utolsó


Borpuncs

Hozzávalók

3 aszalt füge
1-1 kisebb alma és narancs
7 dl rozé vagy száraz vörösbor
egy ujjnyi fahéj
3 szegf?szeg, egy csipet ?rölt bors
6-8 dkg cukor
2 ev?kanál konyak

      A fügét apró darabokra vágjuk, az almát elnegyedeljük, magházát kimetsszük. A narancsot meghámozzuk, húsát felaprítjuk. A konyak kivételével az összes hozzávalót összekeverjük, és 2-3 percig f?zzük. Végül a t?zr?l lehúzzuk és a konyakot is beleöntjük. El?melegített t?zálló poharakba töltve kínáljuk úgy, hogy a gyümölcsöt az aljára szórjuk, és a forró puncsot rász?rjük.


Elkészítési id?: 20 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY