Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 413 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tepsis borda

Hozzávalók

8 szelet, egyenként kb. 8 dkg-os sertéskaraj (lehet borjú is)
só, ?rölt bors
2 gerezd fokhagyma
1 kis csokor metél?hagyma
4 ev?kanál olívaolaj
2 dl fehérbor
2 húsos paradicsom

      A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A fokhagymát finomra, a metél?hagymát apróra vágjuk, mindkett?t az olajba keverjük. A karajokat a f?szeres olajjal megkenjük, és letakarva 1 éjjelen át h?t?szekrényben pihentetjük. Másnap t?zálló tálba fektetjük, a bort rálocsoljuk. A paradicsomot leforrázzuk, majd héját lehúzzuk, a szemeket félbevágjuk, kimagozzuk, és vékony csíkokra szeljük. Egyenletesen a húsra szórjuk, majd közepesen forró süt?ben kb. 25 percig sütjük.


Elkészítési id?: 45 perc + érlelés.
Egy adag: 427 kcal / 1785 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY