Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 307 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Szárnyasmájrizottó

SzárnyasmájrizottóHozzávalók

30 dkg rizs

3 dlg margarin
1 kis fej vöröshagyma
3 ev?kanál olaj
15 dkg gomba
50 dkg kacsamáj (csirkemáj is lehet)
késhegynyi ?rölt bors
késhegynyi majoránna
fél csokor petrezselyem
15 dkg f?tt zöldborsó
10 dkg reszelt sajt

      A rizst átválogatjuk, megmossuk és csipetnyi sóval a margarinon megfuttatjuk. Dupla mennyiség? vízzel fölengedjük és lefödve kis lángon puhára pároljuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, majd az olajon üvegesre sütjük. A gombát meg a májat is megtisztítjuk, megmossuk és kis kockákra vágjuk. El?ször a gombát, azután a májat is a párolt hagymához adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majoránnával f?szerezzük és 1-2 percig kevergetve pirítjuk; az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, a zöldborsót és a reszelt sajt felét beleforgatjuk, majd a rizshez keverjük. Tálaláskor a tetejét a maradék sajttal megszórjuk.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 683 kcal / 2855 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor 9-10 C M?csényi Chardonnay `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY