Letöltések
Previous 1 455 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Tarhonyás marhahús

Elkészítés: Az ételt a marhapörkölthöz hasonlóan kezdjük el készíten. A különbség az, hogy a tálat 50 perc után kivesszük a süt?b?l. (Nem lesz teljeseb kész a marhapörkölt.) Közben 3-4 dkg zsíron megpirítunk 30 dkg tarhonyát. 3 dl forrásban lév? vizzel felöntjük, megsózzuk, felforraljuk, majd a tálban lév? húshoz tesszük. Az egészet összekeverjük, és lefedve további 30 percre visszahelyezzük a süt?be. Tálaláskor zöldpaprika és paradicsomszeletekkel díszítjük.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY