Fényképek
Previous 1 774 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Diós rántott karalábé

Hozzávalók

4 nagyobb zsenge karalábé

10-12 dkg finomliszt
3 tojás
8-8 dkg zsemlemorzsa és darált dió
a sütéshez:
b? olaj

      A karalábékat vékonyan meghámozzuk, és kb. 1,5 centi vastagra fölszeleteljük. Enyhén megsózzuk, de borsot is szórhatunk rá. Ezután egyenként lisztbe, felvert tojásba és darált dióval összekevert zsemlemorzsába hempergetjük. B?, forró olajban oldalanként kb. 3-3 perc alatt megsütjük. Lecsöpögtetjük, majd konyhai papírtörl?re szedve a felesleges zsiradékot leitatjuk róluk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 514 kcal / 2149 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY