Képregények
Previous 1 1465 1 2 ... 1500 1633  Last


Törökparadicsom saláta

Hozzávalók

      A törökparadicsomot héjastól félcentis szeletekre szeljük, enyhén besózzuk, majd ha ?kiverte? a víz, ruhával felitatjuk. Forró serpeny?ben (melyet el?z?leg olajjal megecseteltünk) mindkét oldalán megsütjük. Rengeteg préselt fokhagymával, apróra vágott sima level? petrezselyemmel, sóval, ?rölt borssal, reszelt sajttal meghintjük, és hidegen préselt salátaolajjal meglocsoljuk. Porcelántálba rétegesen lerakjuk. Könny? fehér kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.

Italajánlat: rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY