Képregények
Previous 1 899 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Mézen karamellizált lilahagyma

Hozzávalók

40 dkg lilahagyma
2 ev?kanál méz
3 ev?kanál vörösborecet
1 dl száraz vörösbor
2 ev?kanál olaj
(jó, ha olíva), só
1 ev?kanál cukor
?rölt bors

A hagymát megtisztítjuk, vékonyra karikázzuk, és gy?r?ire szedjük. Magas falú serpeny?ben a mézet világosbarnára karamellizáljuk, és a hagymát beleszórjuk. Az ecetet, a bort és az olajat vékony sugárban folyamatosan kevergetve belecsorgatjuk, és er?s t?zön 10 percig f?zzük. Sóval, cukorral ízesítjük, egy csipetnyi borssal f?szerezzük. Hideg vagy frissen sültek mellé forrón kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 225 kcal / 940 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY