Letöltések
Previous 1 1372 1 2 ... 1500 1633  Last


Currys karfiolsaláta

Hozzávalók

1 kg karfiol
(tisztán mérve)
a salátaöntethez:
ecet, só
porcukor
1-1 kiskanál currypor
és kurkuma
5 ev?kanál olívaolaj
(vagy más salátaolaj)

      El?készítése: a kis rózsáira szedett karfiolt tésztasz?r?be rakom, és enyhén sós, forrásban lév?vízbe teszem annyi id?re, amíg újra forrni nem kezd. Ezután lesz?röm, és ráborítok egy fed?t, hogy ne h?ljön ki. Elkészítése: nagy tálnyi ízes levet keverek, amelyet ecettel, sóval, cukorral, curryporral és kurkumával f?szerezek. A még meleg karfiolt beleforgatom, és letakarva a lében hagyom kih?lni. Többször átforgatom, hogy a sárga salátalé mindenütt jól átjárja. Ha kih?lt, lefedve h?t?-szekrénybe teszem, és legalább egy napig érlelem. Tálalás el?tt átkeverem, lesz?röm, és olívaolajjal meglocsolva kínálom.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 166 kcal / 697 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Móri f?szeres tramini `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY