Fényképek
Previous 1 1631 1 2  Last


Szegf?szeges ringlólekvár

Hozzávalók

2 kg ringló
60 dkg cukor
1 mokkáskanál
?rölt szegf?szeg
1 rúd vanília
1 tasak dzsemtartósító

      A ringlót megmossuk, kimagozzuk, és apróra vágjuk. A cukorral együtt nagy lábasba szórjuk, és 5 deci vízzel leöntjük. A szegf?szeggel és a felhasított vaníliarúddal felforraljuk, és kevergetve 15 percig f?zzük. Ezután a t?zr?l lehúzzuk, a vaníliarudat kiemeljük bel?le, a dzsemtartósítót pedig jól elkeverjük benne. Azonnal forró üvegekbe töltjük, és szorosan lezárjuk. Szobah?mérsékleten hagyjuk kih?lni, csak azután tesszük végleges helyére a kamrába.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY