Letöltések
Previous 1 2 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Alföldi kolbászos hústekercs

Alföldi kolbászos hústekercsHozzávalók

4 szép nagy szelet
sertéscomb, só
30 dkg sütni való kolbász
3-4 ev?kanál olaj

      A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk. A kolbász b?rét lehúzzuk, villával összenyomkodjuk, és a szeletekre simítjuk. Szorosan felcsavarjuk, szélüket húst?vel megt?zzük. Parázs felett, forgatva és olajjal kenegetve körös-körül megpirítjuk. Tepsiben is süthet?.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 960 kcal / 2884 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor (Szekszárdi bikavér `99).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY