Letöltések
Previous 1 1623 1 2 ... 1633  Last


Ribiszkedzsem eperrel

Hozzávalók

1,5 kg piros ribiszke
1 kg érett eper
2 kg bef?z?cukor

      A leszemezett ribiszkét 2 deci vízben felforraljuk és 10 percig er?sen f?zzük, ezután a cukrot ráöntjük és ha ismét forr, a megtisztított epret is beledobjuk. 5 percnyi forralás után fert?tlenített, melegen tartott üvegekbe merjük és csavaros tet?vel azonnal lezárjuk. Fejtet?re állítjuk és csak 5 perc után fordítjuk talpra. Aki nem kedveli a magokat, az az egreszselénél leírtak szerint a ribiszkét átsz?rheti és az epret azután adhatja hozzá.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY