Dalszövegek
Previous 1 10 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Avokádó lazachabbal

Hozzávalók

10 dkg füstölt lazac
30 dkg natúr krémsajt
2 dl tejszín, 2 avokádó

      A lazacot merül?mixerrel pürésítjük, majd a krémsajttal összekeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan az el?z?ekbe forgatjuk, és 10-15 percre a h?t?szekrénybe tesszük. Ezalatt az avokádót félbevágva kimagozzuk, húsát a héjból kiemeljük, vékonyan fölszeleteljük. A lazachabot forró vízbe mártott kanállal tányérra "szaggatjuk" és az avokádóval, mint körettel körberakjuk. Pár szem konzerv zölborssal is díszíthetjük. Friss pirítós illik hozzá.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 446 kcal / 1865 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Siklósi Chardonnay Barrique `99).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY