Képregények
Previous 1 427 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Zsiványpecsenye

Hozzávalók

40 dkg sovány sertés-
comb vagy marhahátszín
20 dkg húsos szalonnna
4 nagy burgonya
4 nagy vöröshagyma
2 zöldpaprika
1 kiskanál Kotányi grill
steak Argentína f?szersó

      A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra f?zzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megf?szerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük.


Elkészítési id?: 50 perc.

Italajánlat: száraz vörösbor Villányi kékfrankos `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY