Fényképek
Previous 1 1072 1 2 ... 1250 1500 1633  Last


Flamingó parfé

Hozzávalók

0,3 kg csokoládéfagylalt, 0,3 kg meggyfagylalt, 0,3 kg casattafagylalt, 0,1 kg meggy, 0,4 kg tej-színhab, vodkás gyümölcsöntet, gyümölcs a dí-szítéséhez

      Az elkészített fagylaltokat formában egymásra rétegezzük, mély-h?t?ben kifagyasztjuk. Meleg víz segítségével kiborítjuk a for-má-ból, és piskótalapra helyezzük. Felületét tejszínhabbal és gyümöl-csökkel díszítjük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY