Letöltések
Previous 1 494 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Rakott tarhonya

Elkészítés: fél kg pirított, puhára párolt tarhonya egyharmadát t?zálló tálba tesszük, rárakunk karikára vágott keménytojást, tejfellel leöntjük. Azután a tarhonya második harmadát tesszük az edénybe, rászórunk két darab átdarált szafaládét és s?r? paradicsompürével leöntjük. A harnmadik harmad tarhonyát rátéve tejjel megöntözzük. 15-20 percre süt?be tesszük. Tálaláskor karikára vágott sült hagymával szórjuk meg.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY