Képregények
Previous 1 927 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Szemes paszuly habarva

Hozzávalók

      Fél liter egyfajtájú száraz paszulyt 3 liter hideg vízben f?ni tesznek. Mikor félbe megf?tt. Sót kell tenni hozzá. Mikor félbe megf?tt, sót kell tenni hozzá. Ha a bab már teljesen puha, 2 ev?kanál ecetet öntenek hozzá. Azután behabarják. 3 púpos kanál lisztet, egy tojást 4 deci tejfellel simára elkevernek. Lassan még hozzáadnak másfél liter tejet. Az egészet a megf?tt paszulyhoz öntik. Míg fel nem f?, állandóan kavarni kell. Szoktak bele petrezselyem zöldet, sárgarépát is tenni.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY