Képregények
Previous 1 1491 1 2 ... 1500 1633  Last


Ecetes, vereshagymás, ecetes, kanecetes

Hozzávalók

      Felvágnak egy jó csomó avas disznóhúst, megmossák, nagy cserépfazékban szabad t?zhelyen f?zik. A levét megsz?rik szitán, majd visszaöntik a fazékba. Megtisztított, karikákra vágott vereshagymát tesznek hozzá. Szép piros, s?r? rántást készítenek, paprikát, jó adag kerti sáfrányt is adnak hozzá. Mikor az egész jól megf?tt, ecetet kell belé önteni. Ezzel kész a savanyú lé.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY