Képregények
Previous 1 483 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Húsos kása kölessel vagy hajdinával

Hozzávalók

      A húslében, amibe borsot, sót, paprikát és zöldségeket is vetettek, megf?zik a köleskását, esetleg egy kis vékony rántást is kevernek hozzá. A kása elfövi a hús levét. Rendszerint 2-3 kanálnyi kását és annyi darab zsíros húst vetnek bele, amennyi a munkás. A kása tetejére fokhagymás zsírt öntenek. Rántani csak akkor szokták, ha kevés vagy nem elég zsíros a hús.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY