Fényképek
Previous 1 513 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Last


Húsos káposzta vagy toros káposzta

Hozzávalók

      A savanyú káposztát, ha nagyon savanyúvízben kissé megmossák, majd a nagy fazék alján egy sort elterítenek bel?le. Erre jön egy sor vágott hús, rendszerint a zsírosabbjából, fejb?l, oldalasból, majd megint egy sor káposzta és megint a hús. Legfelöl megint csak káposzta kerül. Ekkor annyi vizet öntenek rá, amennyi ellepi. F?szerként csak bors, babérlevél, meg só kerül bele. Jó er?sen felf?zik, majd s?r? vöröshagymás rántást öntenek bele, és tovább forralják. Néhol tejfölt is habarnak hozzá.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY