Fényképek
Previous 1 1068 1 2 ... 1250 1500 1633  Last


Feketeribiszkés zabpehely

Hozzávalók

1 l tej
8 dkg zabpehely
csipetnyi só
1,25 dl feketeribiszke-szörp

      A tejet a zabpehellyel, csipetnyit sózva fölforraljuk. 1 perc elteltével a t?zr?l lehúzzuk, 3-4 percre lefödjük, hogy a pehely kissé megduzzadjon, majd a ribiszkeszörppel ízesítjük. Melegen, hidegen egyaránt finom. Bármilyen másfajta gyümölcsszörppel is készülhet.


Elkészítési id?: 20 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY