Fényképek
Previous 1 406 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Sz?zpecsenye pástétom

Hozzávalók

      A sz?zpecsenyét vékony szeletekre vágva vékonyan bekenjük mustárral, s olajba fektetve 7-8 napig h?t?szekrényben pácoljuk. Ezután a húst lecsepegtetjük, apró lyukú húsdarálón 1 kiló sz?zpecsenyéhez 2-3 fej vöröshagymát és 5-6 gerezd fokhagymát adva 2-3-szor átdaráljuk. A húspépet sóval, borssal, f?szerpaprikával, mustárral, tormával, f?szeres paradicsomlével, majoránnával f?szerezzük. A végén kilogrammonként 2 tojás sárgáját keverünk bele, és pirítóssal vagy barna rozskenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY