Fényképek
Previous 1 1462 1 2 ... 1500 1633  Last


Tejfölös-majonézes lencsesaláta

Hozzávalók

2 tojás

1 csomó újhagyma vagy jó arasznyi póréhagyma
4 virsli
6-6 ev?kanál kész majonéz és tejföl
1 kiskanál mustár
néhány csepp citromlé
fél csokor petrezselyem
50 dkg f?tt lencse

      Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, ahogyan a meghámozott virslit is. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a mustárral meg a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. A lencsét, a hagymát meg a virslit beleforgatjuk, tálba töltjük. A f?tt tojásokat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, a lencsesalátát ezzel díszítjük.


Elkészítési id?: 15 perc + a lencse f?zése.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY