Képregények
Previous 1 1094 1 2 ... 1250 1500 1633  Last


Gyümölcsös marcipánkenyér

Hozzávalók

      A 40 deka natúr (fehér) marcipánt fémtálkában vagy lábasban a süt?ben kissé meglangyosítjuk, hogy képlékenyebb legyen. 20 deka lereszelt háztartási kekszet, 30 deka apró kockákra vágott, vegyes aszalt gyümölcsöt és 10 deka narancslekvárt a marcipánnal alaposan összegyúrunk. Legalább 1 órára h?t?szekrénybe tesszük. Fóliával letakart deszkán karvastagságú rudat formázunk bel?le, és újabb 1 órára visszatesszük a h?t?be. Közben 25 deka étcsokoládét vízg?z fölött vagy mikrohullámú süt?ben fölolvasztunk, a gyümölcskenyér rudat tálcára fektetjük, és a langyos csokoládéval egyenletesen bevonjuk. Tálalásig h?t?be tesszük. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.


Elkészítési id?: 20 perc + dermesztés.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY