Fényképek
Previous 1 993 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Barackos narancspuding mikrohullámúkészülékben

Hozzávalók

1 zacskó vaníliás pudingpor
3 dl tej
2 dl frissen facsart narancslé
2-3 ev?kanál cukor
12 szem aszalt sárgabarack
a díszítéshez: narancs

      A pudingport mély t?zálló tálba szórjuk, és 1-1 deci tejjel és narancslével meg a cukorral habver?vel simára dolgozzuk. A maradék tejjel és narancslével felengedjük, elkeverjük, és 600-650 wattal 6 percig f?zzük. Közben néhányszor megkeverjük. Az aszalt sárgabarackokat lapjában kettévágjuk, és 4 hideg vízzel kiöblített pudingforma alján elosztjuk. A forró pudingot ráöntjük, és hagyjuk teljesen megdermedni. A narancsot megmossuk, héjából vékony csíkokat vágunk. A gyümölcsöt meghámozzuk, cikkekre szedjük. Tálaláskor a pudingokat desszertes tányérokra borítjuk, és narancsgerezdekkel körülrakva, narancshéjjal megszórva tálaljuk.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 170 kcal / 711 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY