Képregények
Previous 1 776 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Erdélyi polenta

Hozzávalók

      Egy mélyebb tálat meglangyosítunk, 6 szobah?mérséklet? tojást 5 deci kukoricaliszttel addig keverünk benne, míg sima lesz. Megsózzuk, és 5 deci tejföllel újra kikeverjük. Tiszta konyharuhába vagy s?r? vászonba öntjük, 2-2 ellentétes sarkát összecsomózva batyut kötünk bel?le, és egy megvajazott fakanálnyélre akasztva enyhén sós, forró vízben két órán át f?zzük. Forró olvasztott vajjal elkevert reszelt parmezánnal leöntve tálaljuk.


Elkészítési id?: 2 óra 30 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY