Képregények
Previous 1 926 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Székely túrós puliszka

Hozzávalók

      Ugyanúgy készül mint az egyszer? puliszka, de miel?tt kiborítjuk a fazékból, a deszkára tiszta, nedves konyharuhát simítunk, és erre terítjük a megf?tt puliszkát. A tetejére egy sor friss tehén- vagy juhtúrót simítunk, és a konyharuha segítségével feltekerjük, majd a már ismert módon vastagabb szeletekre vágjuk.


Elkészítési id?: 1 óra.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY