Fényképek
Previous 1 856 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Eresztett puliszka

Hozzávalók

      Hasonlóan készül, mint az egyszer? puliszka, azzal a különbséggel, hogy a kukoricadarát apránként, ökölbe szorított markunkból csorgatjuk a lobogva forró, enyhén sós vízbe, és a f?zés ideje alatt folyamatosan keverjük. Ezzel a módszerrel puhább, lágyabb puliszkát kapunk, amit deszkára borítva hagyunk kih?lni, és ekkor szeleteljük a cérnás módszerrel vagy forró vízbe mártott késsel.


Elkészítési id?: 45 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY