Fényképek
Previous 1 1482 1 2 ... 1500 1633  Last


Citrom-narancsmártás

Hozzávalók

      1-1 narancsot és citromot gondosan meghámozunk. Húsukat el?bb vékony szeletekre, majd apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, 10 deka áttört áfonyalekvárt és 6 deka áttört málnalekvárt adunk hozzá, fél deci félédes vörösborral és 2 ev?kanál konyakkal ízesítjük. 1 citrom meg 1 narancs kifacsart levével és 1 ev?kanál mustárral jól elkeverjük. Hideg sültekkel, frissen sült pecsenyékkel egyaránt harmonizál.


Elkészítési id?: 25 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY