Dalszövegek
Previous 1 1475 1 2 ... 1500 1633  Last


Bársonyos burgonyamártás

Hozzávalók

      A hozzávalókat a következ? sorrendben tegyük a turmixgép kever?poharába: 2 deci víz, 4 gerezd zúzott fokhagyma, fél mokkáskanál só, 1 kiskanál méz vagy cukor, 1 deci citromlé vagy fél deci almaecet, 20 deka héjában f?tt, meghámozott, áttört burgonya, 4-5 ev?kanál hidegen sajtolt olaj (olíva, tökmag, szezám stb. - a szerk.). Ezenkívül adhatunk hozzá 2-3 ev?kanálnyi darált mandulát, diót vagy mogyorót, és kb. 5 perc alatt bársonyosan simára turmixoljuk. Tálalhatjuk halhoz, rántott vagy sült húsokhoz, de még fasírt mellé is. Ha a fokhagymát kihagyjuk bel?le, reggelihez is kit?n?: gyümölcs- vagy zöldségfélék önteteként. Hidegen, melegen egyaránt nagyon jó.


Elkészítési id?: 15 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY