Fényképek
Previous 1 1473 1 2 ... 1500 1633  Last


Alma joghurtmártásban

Hozzávalók

4 alma
1 kígyóuborka
1 póréhagyma
3 f?tt tojás
2 dl joghurt
só, ?rölt bors
citromlé, porcukor

      Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, húsukat kis kockákra vágjuk. A megmosott kígyóuborkát és a f?tt tojásokat ugyanekkorára felkockázzuk. A póréhagymát ? haragos zöldje nélkül ? vékony karikákra szeljük. A joghurtot mély tálba töltjük, az ecetes tormával, sóval, borssal, citromlével és porcukorral megízesítjük. Az összes felaprított hozzávalót beleforgatjuk és h?t?szekrényben legalább fél óráig érlelni hagyjuk. Füstölt húsokhoz, különösen halakhoz kit?n?.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 130 kcal / 544 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor M?csényi Sauvignon Blanc `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY