Letöltések
Previous 1 1529 1 2 ... 1633  Last


Paprika-sárgadinnye mártás

Hozzávalók

      Egy paradicsompaprikát lobogva forró, sós vízzel leforrázunk, majd héját késsel lehúzzuk. Egy fél sárgadinnyét meghámozunk, magjait kikanalazzuk, és húsát a paprikával együtt apró kockákra vágjuk. Fél deci hideg húslevest meg 2 ev?kanál balzsamecetet öntünk rá, majd finomra vágott metél?hagymával, petrezselyemmel f?szerezzük, és jól összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, beh?tve hideg marha- és sertéssültek mellé kínáljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 550 kcal / 2310 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY