Letöltések
Previous 1 1534 1 2 ... 1633  Last


Pikáns zellermártás

Hozzávalók

      Egy nagy sárgarépát, egy kisebb zellergumót megtisztítunk, és gyufaszálnyi csíkokra vágunk. Annyi húslevesben (leveskockából is jó) amennyi éppen ellepi, 10 percig pároljuk, majd lesz?rjük, lecsepegtetjük. 1,5 deci finom olajat (tökmagolajjal az igazi) 2 ev?kanál fehérborecettel, fél citrom levével és 1 mokkáskanál mézzel összekeverünk, sózzuk, borsozzuk. 1 csokor metél?hagymát félbe vágva a zöldséggel együtt a mártásba forgatunk. Hideg marhasültekhez kiváló, mégpedig úgy, hogy tálaláskor a tetejére frissen reszelt tormát hintünk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 377 kcal / 1578 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY