Képregények
Previous 1 1247 1 2 ... 1500 1633  Last


Pikáns meggy

Hozzávalók

      A meggyet megmossuk, leszárazzuk, és üvegekbe töltjük. Mindegyikbe 2 szem szegf?szeget, darabka fahéjat, 1 mokkáskanál koriandert, 1 szelet tormát és 1 meggyfalevelet rakunk. Megmérjük, mennyi víz fér az üvegekbe, s minden literhez 1-1,5 deci 15%-os ecetet, 15 deka cukrot, 5 ev?kanál cseresznyepálinkát és késhegynyi tartósítószert adunk. Felforraljuk, és a gyümölcsre öntjük. Másnapig letakarva állni hagyjuk, ha a levét felszívta, pótoljuk. Lezárjuk, és a helyére állítjuk. Szárnyasok mellé kit?n? savanyúság.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY