Képregények
Previous 1 1067 1 2 ... 1250 1500 1633  Last


Fehércsokoládé-hab kora nyári gyümölcsökkel

Hozzávalók

15 dkg fehér csokoládé
50 dkg natúr krémsajt
25-30 dkg éppen kapható vegyes piros gyümölcs (málna, eper, áfonya stb.)

      A darabokra tördelt csokoládét vízg?z fölött megolvasztjuk, majd a krémsajttal merül?mixerrel sima krémmé keverjük. 4 üvegtálban vagy kehelyben elosztjuk, tálalásig beh?tjük.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 414 kcal / 1731 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY