Fényképek
Previous 1 148 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Csorba

Hozzávalók

      Ezt a gazdag levest egytálételként kínálhatjuk. Szinte bármilyen húsból - baromfi, marha, disznó - megf?zhetjük. Ugyanúgy tesszük fel, mint a húslevest szokás, megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés pirospaprikával színezzük. A belevaló zöldséget - sárgarépa, gyökér, zeller, karalábé - megtisztítjuk, kockákra vágjuk, egy kevés olajon vagy zsíron megfuttatjuk, és akkor adjuk a húshoz, amikor leve már forr. Apróra vágott hagymával és fokhagymával ízesítjük. Amikor minden puha, tovább gazdagíthatjuk zöldségekkel: burgonyával, zöldborsóval, zöldbabbal, karfiollal stb. Legvégül kockákra vágott fejes káposztát f?zünk bele. Tálalhatjuk így, vagy tejföllel gazdagítva is. Utóbbi esetben egy kevés mustárral és ecettel is ízesítjük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY